Μάιος 2024

Οι φοιτητές που επιθυμούν να παρουσιάσουν την πτυχιακή τους εργασία, στο εαρινό εξάμηνο 2023-2024, μπορούν να υποβάλουν αίτηση εξέτασης/παρουσίασης της πτυχιακής εργασίας, αποκλειστικά, από 01 έως 20 Ιουνίου 2024.
Οι αιτήσεις (βλέπε συνημμένο αρχείο) θα σταλούν από το ακαδημαϊκό email των φοιτητών, στο email της Γραμματείας: ba1@uniwa.gr

Επισημαίνονται τα παρακάτω:
1. ...

Περισσότερα

Τα μέλη της Συνέλευσης, αφού έλαβαν υπόψη  τη με αριθμ. Φ1/192329/Β3/13.12.2013 (ΦΕΚ3185/16.12.2013/τ.Β΄), «Διαδικασία Κατάταξης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» και μετά από διαλογική συζήτηση, αποφασίζουν τα παρακάτω:

Η επιλογή των υποψηφίων προς κατάταξη πτυχιούχων σε ποσοστό 12% επί του αριθμού των εισακτέων, θα γίνει μετά από εξέταση σε τρία μαθήματα, ως εξής:

1.Εισαγωγή στην Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων
2.Μικροοικονομική Ανάλυση
3.Στατιστική Επιχειρήσεων

Ως εξεταστέα ύλη για τα παραπάνω μαθήματα, ...

Περισσότερα

Tην Κυριακή 19.05.2024 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του νομού Πιερίας στο Νομισματικό Μουσείο Αθήνας με θέμα τη φωτογραφική έκθεση “Εν Ολύμπω, Οδοιπορικό στη Φύση και στα Μοναστήρια της Πιερίας”. Την εκδήλωση πλαισίωσαν η Πρόεδρος του Ελληνικού Τουρισμού κα Άντζελα Γκερέκου, η υφυπουργός Ανάπτυξης κυρία Μάνη, ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος και φορείς του νομού Πιερίας. Η φωτογραφική κοινότητα “Greek Instagramers events” αποτύπωσαν με το φωτογραφικό τους φακό τις ομορφιές τις περιοχής για τη φωτογραφική έκθεση. ...

Περισσότερα

Πρόσκληση συμμέτοχης στην εκδήλωση “2nd International Business Hackathon”.

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων διοργανώνει ένα τριήμερο εκδηλώσεων, από 28 έως 30 Μαΐου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο, Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα.

Δείτε την πρόσκληση εδώ.

Στα πλαίσια του ΚΑ2 Strategic Partnership in Higher Education, το Πανεπιστήμιo Δυτικής Αττικής χρηματοδοτήθηκε σε συνέργια  εταίρων με τίτλο “Πολιτική δέσμευση, ένταξη και καλύτερη διαχείριση της εθνικής άϋλης κληρονομιάς για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις κοινές ευρωπαϊκές αξίες – πλαίσιο ΕΕ, προοπτικές και ενεργοί πολίτες”, με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Ανδρονίκη Κάβουρα, από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Αναλυτικότερα το έργο:
INTHRACE
Project nr. ...
Περισσότερα

Αγαπητοί φοιτητές και αγαπητές φοιτήτριες,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι έχει διοργανωθεί η παρουσίαση-συνάντηση με εκπροσώπους από τον Όμιλο ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 και ώρες 13.00-15.00, στο αμφιθέατρο Δ001 (υπόγειο του κτιρίου Δ) και σας προσκαλούμε για να συμμετέχετε.

Η συμμετοχή των φοιτητών και των φοιτητριών του Τμήματός μας θα ενισχύσει την αμφίδρομη επικοινωνία αφού παρουσιάζονται, με διαδραστικό τρόπο, οι τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο εργασίας. ...

Περισσότερα

Στα  πλαίσια της εξωστρέφειας του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου  Δυτικής Αττικής προστίθεται μία ακόμη διάκριση. Συγκεκριμένα η καθηγήτρια Ειρήνη Σαμαντά  είναι Πρόεδρος της  Κριτικής Επιτροπής των Βραβείων GROWTH HACKING  AWARDS 2024.

Η τελετή απονομής των GROWTH HACKING  AWARDS 2024 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Ιουνίου 2024.

H αποστολή των GROWTH HACKING AWARDS είναι να παρουσιάσουν και να προωθήσουν την ποικιλομορφία αποτελεσματικών στρατηγικών ανάπτυξης όπως Lean Marketing, Creative Marketing, Technical Marketing, ...

Περισσότερα
Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων-Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στα πλαίσια των προγραμματισμένων δράσεων εξωστρέφειας του, διοργανώνει σειρά διαλέξεων με προσκεκλημένους ομιλητές, οι οποίοι προέρχονται από το χώρο των επιχειρήσεων. Διευθυντικά στελέχη εθνικών – πολυεθνικών επιχειρήσεων με σημαντική μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα δραστηριοποίησής τους, μεταφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στα αυριανά διοικητικά στελέχη.
Στα πλαίσια του μαθήματος «Διεθνές Μάνατζμεντ» έχουν προσκληθεί από τους κ.
...
Περισσότερα