Ιούνιος 2024

Ανακοινώνεται η 2η έκδοση του προγράμματος της εξεταστικής Ιουλίου (κανονικής και εμβόλιμης) του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024: FINAL_Ιουνίου 2024 18_04_2024 NTS 008

H 2η έκδοση περιλαμβάνει τις αίθουσες των εξετάσεων και μερικές αλλαγές στις ώρες εξέτασης.

Σημαντική σημείωση: H εξέταση στο μάθημα “Ηγεσία & Διαχείριση Αλλαγής”, για την Τρίτη 02/07/20224 και ώρες 17.00-19.00, θα γίνει στην αίθουσα Ε02.

Σας ενημερώνουμε ότι, την Παρασκευή 28/06/2024, δεν θα λειτουργήσει η Γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, λόγω της τελετής καθομολόγησης των αποφοίτων.

Στελέχη και Ιδιοκτήτες των εταιρειών Ούζο Βαρβαγιάννη, Τρικαλινός Αυγοτάραχο και Δίρφυς, Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, συμμετείχαν στις διαλέξεις Success Industry Stories, που διοργανώνονται από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο πλαίσιο των προπτυχιακών μαθημάτων «Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ» και «Οργάνωση Διαφημιστικής Επικοινωνίας».

Οι ομιλητές παρουσίασαν επιτυχώς τις τακτικές μάρκετινγκ και επικοινωνίας των επιχειρήσεών τους, καθώς και επιτυχημένα παραδείγματα εφαρμογής τους. Η κα Λίλα Κούρτη, Υπεύθυνη Εξαγωγών και Μάρκετινγκ της Trikalinos, ...

Περισσότερα
Στα πλαίσια της ανταλλαγής μελών ΔΕΠ από άλλα Ιδρύματα μέσω Erasmus+, ο καθηγητής και vice Dean της Σχολής Institute of Economics and Finance,  Bogdan Wierzbinski, University of Rzeszow, Poland, επισκέφτηκε το Τμήμα και έδωσε διάλεξη σχετικά με την Πρωτοβουλία των 3 θαλασσών  όπου η Ελλάδα είναι μέλος.
Ο καθηγητής Wiezbinski, ήταν προσκεκλημένος στα μαθήματα Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ και Οργάνωση Διαφημιστικής Επικοινωνίας που διδάσκει, το μέλος ΔΕΠ του Τμήματος, Ανδρονίκη Κάβουρα.
Οι φοιτητές/τριες έμειναν καντενθουσισμένοι και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με τον επισκέπτη καθηγητή. ...
Περισσότερα

Στα πλαίσια υπογραφής συνεργασίας Erasmus+ Global μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του Yarmouk University, Iορδανία, το μέλος ΕΔΙΠ Σταμάτιος Ντάνος, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων επισκέφτηκε τον Ιούνιο 2022 το Yarmouk University, Ιορδανία.

Οι συναντήσεις του με τον Καθηγητή Dr. Mwaffaq Otoom, διευθυντή του γραφείου Erasmus αλλά με τον πρόεδρο της σχολής Πολιτικών Επιστημών, καθηγητή Ayman Zain Hayajneh οδήγησαν στη δημιουργία ενός καλού κλίματος επικοινωνίας και συζητήθηκε η δυνατότητα μελλοντικών ερευνών στο πεδίο public relations/public management αλλά και σε μελλοντικές ερευνητικές συνεργασίες στην επιστήμη της Διοίκησης. ...

Περισσότερα

Στα πλαίσια υπογραφής συνεργασίας Erasmus+ global μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του Πανεπιστημίου στις Σεϋχέλλες, το μέλος ΔΕΠ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, κα Ανδρονίκη Κάβουρα, επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο Σεϋχελλών. Στη διάρκεια της επίσκεψης αυτής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Κοσμήτορα Dean FBSD, Prof. Michael Hall, τον Πρόεδρο του Τμήματος Τουρισμού, Srimal Fernando, τον Πρόεδρο του Τμήματος Μάρκετινγκ, Paul Kangenthe, όπου συζητήθηκαν εποικοδομητικά στρατηγικά σχέδια σε διιδρυματικό επίπεδο. Ο Πρόεδρος του Τμήματος Τουρισμού – Srimal Fernando, ...

Περισσότερα
Την Παρασκευή 14.06.2024 και ώρα 13.00-15.15, αίθουσα Δ100-Δ102, στα πλαίσια των διαλέξεων Success Industry Stories, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων  έχει καλεσμένους ομιλητές από τις εταιρείες: ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ, ΔΙΡΦΥΣ, ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ.

Όνομα: Ζαφείρης Τρικαλινός, Ιδιοκτήτης Τρικαλινός, 13.00-13.45 με case study προς τους φοιτητές/τριες,
Τίτλος παρουσίασης: Ενέργειες Μάρκετινγκ και Προώθησης.

Όνομα: Νίκος Σέρρας, CEO Δίρφυς, 13.45 – 14.30 με case study προς τους φοιτητές/τριες, ...
Περισσότερα

Το διάστημα 17-19 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε το 8ο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής και Πληροφορικής της Υγείας (8th International Conference on Medical and Health Informatics-ICMHI2024) στην Yokohama της Ιαπωνίας. Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο προέρχονταν κυρίως από την Ιαπωνία, την Κίνα και τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας και παρουσιάστηκαν σημαντικά τελευταία επιτεύγματα στο χώρο της Πληροφορικής της Υγείας και της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας όπως ρομποτικά συστήματα, ψηφιακή υγεία και τεχνητή νοημοσύνη.

Το Παν/μιο Δυτικής Αττικής, ...

Περισσότερα

Success Industry Stories: H l’artigiano στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑ.Δ.Α.

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στα πλαίσια των προγραμματισμένων δράσεων εξωστρέφειας του, έφερε την Τρίτη 28/05/2024 στην Πανεπιστημιούπολη 2 στον Αρχαίο Ελαιώνα, προσκεκλημένες ομιλήτριες την κυρία Μαρία Μπαλιούση, Μarketing Director και την κυρία Σοφία Χρυσοβιτσιάνου, Account Manager l’artigiano. Οι ομιλίες εστίασαν στις ενέργειες προώθησης της εταιρείας και των μέσων επικοινωνίας που υιοθετούνται από την εταιρεία. Οι διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν στους φοιτητές/ τριες στα πλαίσια των μαθημάτων «Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ» και «Οργάνωση Διαφημιστικής Επικοινωνίας» που διδάσκει η κα Ανδρονίκη Κάβουρα, ...

Περισσότερα