Συνεργασίες

Μια δραστηριότητα του τμήματος, στην οποία δίνετε ιδιαίτερη σημασία είναι η συνεργασία με επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς του δημόσιου και ιδιωτικό τομέα. Η συνεργασία αυτή στοχεύει στην ανάπτυξη ανταλλαγής απόψεων και γνώσης, μεταξύ των φορέων, οι οποίοι αξιοποιούν την περαιτέρω εξειδίκευση και την επιστημονική συμπληρωματικότητα και συνέργεια στους κοινούς τομείς ενδιαφέροντος.

Η συνεργασία αυτή αφορά τόσο στην ανάπτυξη και προώθηση δράσεων διεπιστημονικού χαρακτήρα σε τομείς όπως η έρευνα, η εκπαίδευση όσο και στη προσέλκυσης νέων στελεχών από τις επιχειρήσεις.

 

Στα πλαίσια υπογραφής συνεργασίας Erasmus+ Global μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του Yarmouk University, Iορδανία, το μέλος ΕΔΙΠ Σταμάτιος Ντάνος, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων επισκέφτηκε τον Ιούνιο 2022 το Yarmouk University, Ιορδανία.

Οι συναντήσεις του με τον Καθηγητή Dr. Mwaffaq Otoom, διευθυντή του γραφείου Erasmus αλλά με τον πρόεδρο της σχολής Πολιτικών Επιστημών, καθηγητή Ayman Zain Hayajneh οδήγησαν στη δημιουργία ενός καλού κλίματος επικοινωνίας και συζητήθηκε η δυνατότητα μελλοντικών ερευνών στο πεδίο public relations/public management αλλά και σε μελλοντικές ερευνητικές συνεργασίες στην επιστήμη της Διοίκησης. ...

Περισσότερα

Το διάστημα 17-19 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε το 8ο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής και Πληροφορικής της Υγείας (8th International Conference on Medical and Health Informatics-ICMHI2024) στην Yokohama της Ιαπωνίας. Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο προέρχονταν κυρίως από την Ιαπωνία, την Κίνα και τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας και παρουσιάστηκαν σημαντικά τελευταία επιτεύγματα στο χώρο της Πληροφορικής της Υγείας και της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας όπως ρομποτικά συστήματα, ψηφιακή υγεία και τεχνητή νοημοσύνη.

Το Παν/μιο Δυτικής Αττικής, ...

Περισσότερα

Success Industry Stories: H l’artigiano στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑ.Δ.Α.

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στα πλαίσια των προγραμματισμένων δράσεων εξωστρέφειας του, έφερε την Τρίτη 28/05/2024 στην Πανεπιστημιούπολη 2 στον Αρχαίο Ελαιώνα, προσκεκλημένες ομιλήτριες την κυρία Μαρία Μπαλιούση, Μarketing Director και την κυρία Σοφία Χρυσοβιτσιάνου, Account Manager l’artigiano. Οι ομιλίες εστίασαν στις ενέργειες προώθησης της εταιρείας και των μέσων επικοινωνίας που υιοθετούνται από την εταιρεία. Οι διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν στους φοιτητές/ τριες στα πλαίσια των μαθημάτων «Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ» και «Οργάνωση Διαφημιστικής Επικοινωνίας» που διδάσκει η κα Ανδρονίκη Κάβουρα, ...

Περισσότερα

Tην Κυριακή 19.05.2024 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του νομού Πιερίας στο Νομισματικό Μουσείο Αθήνας με θέμα τη φωτογραφική έκθεση “Εν Ολύμπω, Οδοιπορικό στη Φύση και στα Μοναστήρια της Πιερίας”. Την εκδήλωση πλαισίωσαν η Πρόεδρος του Ελληνικού Τουρισμού κα Άντζελα Γκερέκου, η υφυπουργός Ανάπτυξης κυρία Μάνη, ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος και φορείς του νομού Πιερίας. Η φωτογραφική κοινότητα “Greek Instagramers events” αποτύπωσαν με το φωτογραφικό τους φακό τις ομορφιές τις περιοχής για τη φωτογραφική έκθεση. ...

Περισσότερα

Πρόσκληση συμμέτοχης στην εκδήλωση “2nd International Business Hackathon”.

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων διοργανώνει ένα τριήμερο εκδηλώσεων, από 28 έως 30 Μαΐου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο, Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα.

Δείτε την πρόσκληση εδώ.

Στα πλαίσια του ΚΑ2 Strategic Partnership in Higher Education, το Πανεπιστήμιo Δυτικής Αττικής χρηματοδοτήθηκε σε συνέργια  εταίρων με τίτλο “Πολιτική δέσμευση, ένταξη και καλύτερη διαχείριση της εθνικής άϋλης κληρονομιάς για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις κοινές ευρωπαϊκές αξίες – πλαίσιο ΕΕ, προοπτικές και ενεργοί πολίτες”, με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Ανδρονίκη Κάβουρα, από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Αναλυτικότερα το έργο:
INTHRACE
Project nr. ...
Περισσότερα