Συνέργιες του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑΔΑ με τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής.

Συνέργιες του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑΔΑ με τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής.

Tην Κυριακή 19.05.2024 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του νομού Πιερίας στο Νομισματικό Μουσείο Αθήνας με θέμα τη φωτογραφική έκθεση “Εν Ολύμπω, Οδοιπορικό στη Φύση και στα Μοναστήρια της Πιερίας”. Την εκδήλωση πλαισίωσαν η Πρόεδρος του Ελληνικού Τουρισμού κα Άντζελα Γκερέκου, η υφυπουργός Ανάπτυξης κυρία Μάνη, ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος και φορείς του νομού Πιερίας. Η φωτογραφική κοινότητα “Greek Instagramers events” αποτύπωσαν με το φωτογραφικό τους φακό τις ομορφιές τις περιοχής για τη φωτογραφική έκθεση.

Η συμμετοχή του ΠΑΔΑ ήταν μεγάλη καθώς το Τμήμα Συντήρησης Έργων Τέχνης και το Τμήμα Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής συμβάλλουν με την πρακτική άσκηση των φοιτητών/τριών στη συντήρηση και αποτύπωση του θρησκευτικού πλούτου και της φύσης του Νομού Πιερίας.

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με τη διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού (ICSIMAT) και υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Ανδρονίκη Κάβουρα, έχει προσκληθεί τόσο από την Περιφέρεια όσο και από τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής να συνδιοργανώσει το συνέδριο στην περιοχή προκειμένου να εξοικειωθεί η διεθνής επιστημονική κοινότητα με τον Όλυμπο, τις ανθισμένες κερασιές, το θρησκευτικά μονοπάτια και τη φύση και τη μοναστηριακή γαστρονομία.

Φωτογραφία: Από αριστερά προς τα δεξιά, η Καθηγήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑΔΑ, κα Ανδρονίκη Κάβουρα, εκπρόσωπος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης, Πλαταμώνος, Γεώργιος, φοιτητές/τριες τμημάτων του ΠΑΔΑ και άλλων Πανεπιστημίων της χώρας.